Mapa web

Novetats

TREASURE-Horizon 2020 Grant

07-07-2015

CREDA is a partner of the TREASURE project. The aim of the project is to improve knowledge, skills and competences necessary to develop existing and

llegir més

Propers events CREDA:

22-02-2017

7th EAAE PhD WORKSHOP: "Challenges for young agro-food and natural resource economists facing the future"
Castelldefels, Barcelona
November 8th -10th, 2017

llegir més

REFRESH - HORIZON 2020 Grant

01-07-2015

CREDA és soci del projecte REFRESH a Espanya. L'objectiu del projecte és reduir el malbaratament alimentari a tot Europa

llegir més

OFERTA: Contracte Predoctoral Investigadors en Formació

01-05-2017

En el marc de les activitats de recerca del CREDA-UPC-IRTA s'ofereix un contracte d'investigadors en formació de caràcter pre-doctoral vinculat a la línia de recerca

llegir més

El centre

Benvinguda

La fundació

Què fem?

Ofertes de treball

Memòries d'activitats

Personal

José M. Gil Roig

Zein Kallas Calot

Lluc Mercadé Romeu

Cristina Escobar González

Martín Federico Alba

Amer Ait Sidhoum

Virginia Vallejo

Hugo Ferrer Pérez

Elsa Varela

Feliu López i Gelats

Bouali Guesmi

Raquel Díaz Ruiz

Diana Reinoso Botsho

Mathias Brummer

Wisdom Dogbe

Mercedes Alonso De Oteo

Blanca Isabel Sánchez Toledano

Maria antonieta Rey Bolaños

Jose Díaz

Tharshanan Selvanathan

José Manuel Sebastiá Andrés

Mohammed Boussatta

Mohamed Laassal

Activitats i investigació

Economia Agroalimentària

Projectes

abc

Producció d'aliments, gestió del risc i política agrària

Projectes

Market and Trade Policies for Mediterranean Agriculture
Eficiència Mediambiental de l'Agricultura Espanyola, RTA20012-00002-00-00
Estudi per establir sistemes de millora a les assegurances d’horta
Food Industry Dynamics and Methodological Advances (FoodIMA), Proposal/Contract no: 044283
Principal determinants of the adoption of organic agriculture in Egypt (A/028565/09)
Efectes de les mesures del desacoblament de la PAC sobre decisions de producció. (AGL2006-00949)
Principals Factors Determinants de les Decisions de Producció i Consum d'Aliments Ecològics (RTA2006-00002-00-00).
Anàlisi comparativa de la viabilitat econòmica d'explotacions d'oliverar intensiu i super-intensiu
Cobertura d’ingressos en el sector de la Fruita Fresca
Granja sostenible
Disseny d’una assegurança de cobertura de rendes en el sector de la fruita fresca

Sostenibilitat, desenvolupament rural i cooperació

Projectes

Ramaderia i Canvi climàtic (The role of small scale Livestock farming in climate change and food security)
Local traditional knowledge, food security and climate change in the Indo Gaenian Region. Understanding the Role of Local and Traditional Agricultural Knowledge in a Changing world
Polítiques públiques i Sobirania Alimentari
Dones camperoles i Sobirania Alimentària des del nostre Nord
The future of mountain farming
Sobre la Component Irrigació del Programa d'MDV d'Intermón Oxfam a Mauritània

Sistemes d’informació socio-econòmica de sectors agroalimentaris

Projectes

Observatori de la vinya, el vi i el cava a Catalunya
Assessorament i Benchmarquing en la gestió empresarial per les explotacions agroalimentàries
Enquesta sobre pràctiques de fertilització a Catalunya
Observatori de preus
Pràctiques de Fertilització a Catalunya. Enquesta 2010
Gestió de les estadístiques carni-ramaderes del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural
Xarxa d’Explotacions de Producció Agrària Ecològica

Anàlisi de preus

Projectes

Transparency of Food Pricing (TRANSFOP), Proposal/Contract no. 265601
Price Transmission between Energy and Food Markets: the Impacts of Biofuels, RTA2009-00013-00-00
Anàlisi dels preus de transmissió al llarg de la cadena alimentària a Espanya
Estudi de Viabilitat sobre un Fons d'Estabilització de Preus

Competitivitat de la cadena alimentària

Projectes

Estratègies de comercialització dels cellers elaboradors de vi a Catalunya
Long distance transport and animal welfare
Hàbits de compra i actituds del sector HORECA vers els vins amb DO de Catalunya (àrea metropolitana de Barcelona i cost
Anàlisi dels distribuïdors majoristes de vi a Catalunya. Estratègies de compra/venda i actitud vers vins catalans amb DO
Agricultura ecològica: impuls de la producció i el consum d’aliments ecològics
Diagnosi del sector transformador de cereals ecològics destinats al consum humà
Diagnosi de la disponibilitat i la demanda de varietats de llavors i planters ecològics a Catalunya
Valoració nutricional dels subproductes derivats de la fruita dolça de Catalunya i cítrics de Llevant per a alimentació
Estudi sobre la traçabilitat i l'etiquetatge del porc ibèric
Estudi de mercat d’un nou producte de sanitat animal
Potencialitats per a una designació comuna pel productes aqüícoles de Catalunya. Percepcions dels agents del sector
Potencial d'exportació de carn de xai espanyol a Alemanya

Anàlisi de la demanda d'aliments

Projectes

Les preferències socials, consum d'aliments, qualitat de la dieta i obesitat a Espanya
Efectos de la Gripe Aviaria Sobre la Demanda de Carnes en Egipto (The Effects of Avian Influenza on Meat Demand in Egypt

Comportament del consumidor

Projectes

GM and Non-GM Supply Chains: their CO-EXistence and TRAceability (CO-Extra)
REDBIO
Study on the improved methods on alternatives to the castration of pigs and on alternatives to the dehorning of cattle
Principal determinants of the adoption of organic agriculture in Egypt (A/030110/10)
Potencial de mercat i qualitat de carn i productes carnis procedents de porcs mascles sencers davant la perspectiva europea de prohibició de la castració (RTA-2011-00027-C02-01)
Impacte de la campanya de publicitat del vi del cava durant el Nadal
Estudi de mercat de la carn de conill: consumidor potencial i perspectives de futur
Anàlisi del Consumidor de Vi a Catalunya
Estudi de Posicionament dels Productes aqüícoles catalans per part del consumidor a Catalunya
Valoració qualitativa de la percepció del pernil ibèric per part dels consumidors del Regne Unit i França

Publicacions

Enllaços

Novetats

Contacte

Mapa web

157th EAAE