Activitats i investigació

Competitivitat de la cadena alimentària

Publicacions i informes


Articles sense impacte

Mercadé, Ll., Gil, J.M. 2012. “El sector del aceite de oliva ecológico en Cataluña. Un análisis de la campaña 2008/09 a partir de los flujos de producción desde el campo a la almazara”. Revista Española de Estudios Agrosociales y Pesqueros, 232: 165-191.

Kallas, Z., Barco, M.C., Moneo, M. and  Andrino, P. 2012. “Qué, quién, cómo en los mercados de Barcelona”. Informacions, 249: 13.

Costa-Font, M., T. Serra, J.M. Gil and A. Gras. 2008. “Explaining Low Farm-Gate Prices in the Catalan Wine Sector.” International Journal of Wine Business Research Vol. 21, No. 2: 169-184.

Costa-Font, M., Serra, T., Gil, J.M., Escobar, C., Elorduy, X., 2008. “El Sector Vitivinícola Català: una Exploració Econòmica de la Cadena del Producte”. Revista Econòmica de Catalunya, 57, 27-41.

Documents de transferència

Informe CREDA. “Estudio sobre la trazabilidad y el etiquetado del cerdo ibérico”. 2011.

Informe CREDA. “Diagnosi del sector de l’oli d’oliva ecològic deCatalunya”. 2011

Informe CREDA. “Anàlisi del sector dels fruits secs ecològics a Catalunya ”. 2011

Informe CREDA. “Anàlisi del sector dels cereals ecològics per a consum humà a Catalunya”. 2012

Informe CREDA, IRTA, INNOVACC. “Proyecto de Valorización nutricional de los subproductos derivados de la fruta dulce de Cataluña y los cítricos de Levante para la alimentación porcina. INFORME FINAL”.2012

Informe CREDA: “Anàlisi dels distribuïdors majoristes de vi a Catalunya. Estratègies de compra/venda i actitud vers els vins catalans amb DO“. 2010

Informe CREDA: ” Anàlisi del Consumidor de Vi a Catalunya”. 2010.

Informe CREDA: “Estratègies de comercialització dels cellers elaboradors de vi a Catalunya”. 2009

Informe CREDA: “Hàbits de compra i actituds del sector HORECA vers els vins amb DO de Catalunya (àrea metropolitana de Barcelona i costa catalana)”. 2009