Benvinguts i benvingudes al CREDA

el Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari

El CREDA és una fundació de recerca que conta amb el suport de dues institucions: la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). El CREDA-UPC-IRTA neix de la necessitat de formalitzar un organisme públic català de recerca i desenvolupament en el sector agroalimentari, unificant i potenciant les capacitats de R&D, posant-les a disposició dels governs i del sector públic i privat.

El CREDA s’ha convertit en un centre dinàmic i potent format per un equip internacional i multidisciplinari d’investigadors, estudiants i col·laboradors. Actualment, està en camí d’aconseguir un dels objectius originals de la seva creació – convertir-se en un centre de referència en economia agroalimentària i desenvolupament rural tant a Catalunya com a nivell internacional.

Els objectius centrals i els temes de recerca que s’estan duent a terme al CREDA inclouen:

Estudis de preferències i comportament del consumidor envers productes agrícoles
Desenvolupament i millora de la competitivitat agrícola i ramadera
Sostenibilitat dels sistemes alimentaris des d’una perspectiva sistémica
Ús sostenible i innovador dels recursos naturals
Estratègies de subsistència i preferències dels productors rurals davant el canvi global
Millorar la comprensió de les nombroses i complexes interaccions entre la societat i el territori

El CREDA opera en la cruïlla entre el sector públic i el sector privat privat, perfectament situat per actuar com un actor fiable en la transferència d’informació científica rellevant i precisa que contribuirà a que agents en les diverses baules de la cadena de valor puguin prendre decisions informades.

Benvinguts/benvingudes al nostre lloc web, on podeu trobar el que vulgueu saber sobre el CREDA. Consulteu les nostres principals activitats de recerca, projectes actuals, resultats, publicacions i notícies, així com els perfils dels membres del nostre dinàmic equip. Utilitzeu la secció de contacte per posar-vos en contacte i si creieu que podeu contribuir de forma valuosa al nostre equip, consulteu el taulell d’ocupació.

Transparència

Descarregar documents corporatius:

Patronat

Estatuts (2012)

Comptes Anuals junt amb l’informe d’auditoria

Exercici 2018

Exercici 2021

Pla Equitat 2022