Sondeig CREDA_UPC_IRTA: Ajuda’ns a visualitzar la situació de sector agroalimentari per la crisi del COVID19

Des de CREDA-UPC-IRTA volem contribuir a la millora de la situació del sector agroalimentari durant l’estat d’alarma causat per la crisi sanitària del COVID-19. Per a això, vam decidir llançar un sondeig destinat a productors, elaboradors i comercialitzadors d’aliments per donar a conèixer l’impacte de l’estat d’alarma en la seva activitat i veure de quina manera s’estan adaptant. L’enquesta recull els canvis produïts per aquesta situació i la valoració que els diferents agents fan d’aquestes mesures.

L’objectiu és mostrar les estratègies que s’han pres per fer front a aquesta situació i així identificar què està funcionant i què no, per saber on s’hauria d’actuar. Es busca generar coneixement que pugui contribuir a construir projectes i plans d’ajuda que minimitzin els efectes negatius de la crisi sanitària en el sector agroalimentari.

L’enquesta té una durada de 10 minuts i es basa en la tècnica de bola de neu, de manera que la intenció és que cada participant comparteixi i difongui l’enquesta per aconseguir el major nombre possible de respostes. Els resultats seran tractats de forma totalment anònima i confidencial, només per a fins acadèmics i de difusió, no comercials. Aquests es podran consultar a la pàgina web del CREDA i a Twitter (@CREDA_UPC_IRTA) on s’actualitzaran de forma periòdica per oferir informació clara sobre l’evolució de el sector.


Ajuda’ns a visualitzar la situació de sector agroalimentari per la crisi del COVID-19.

Produeixes, elabores o distribueixes aliments? Participa en el sondeig CREDA_UPC_IRTA i explica’ns com t’has adaptat a aquesta crisi excepcional.

Respon o comparteix: https://lnkd.in/dJmTfNF

Ben aviat publicarem els resultats aquí, i al nostre compte de Twitter (@CREDA_UPC_IRTA)


També us pot interessar la nostra sèrie de les #COVIDBytes, píndoles d’informació útil durant la crisi del COVID-19

Leave a Reply