Amèlia Sarroca

Tècnica de suport a la Investigació

L’Amèlia Sarroca és graduada en la primera promoció de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, titulació interuniversitària entre UB i UPC, i és técnica en nutrició amb una àmplia experiencia en la docència de cuina nutritiva i aprofitament alimentari. Anys d’experiència professional en la cuina del sector HORECA. Ha treballat en ONGs a Nepal formant nens sense recursos en tècniques culinàries i ha participat en vàries iniciatives contra el malbaratament alimentari. Té així mateix experiència en vàries empreses de la indústria alimentària, com assessora en processos de seguretat alimentària i desenvolupament de receptes mitjançant noves tecnologies.

El seu principal interès és la recerca en la prevenció del malbaratament alimentari, i creu que la formació dels joves i nens és una part vital per fomentar canvis d’hàbits alimentaris que proporcionin els beneficis d’una alimentació sana, justa i sostenible de les noves generacions. Sensibilitzar mitjançant la recerca i la difusió dels coneixements de grups multidisciplinars.

Està involucrada en els següents projectes

Leave a Reply