Tel.
+34 935 521 210
Publicacions Recents

REIG, L., ESCOBAR, C., CARRASSÓN, M., CONSTENLA, M., GIL, J.M., PADRÓS, F., PIFERRER, F., FLOS, R., 2019.
Aquaculture 510, 256-266
DOI: 10.1016/j.aquaculture.2019.05.066

 

SÁNCHEZ, B.I., KALLAS, Z., ROJAS, O., GIL, J.M., 2018.
Sustainability, 10(10), 3543.
DOI: 10.3390/su10103543.

 

GUESMI, B., SERRA, T., RADWAN, A., GIL, J.M., 2018.
Agribusiness: an International Journal, 34(2), 441–455.
DOI: 10.1002/agr.21520.

 

ESCOBAR, C., KALLAS, Z., GIL, J.M., 2018.
British Food Journal, 120 (1), 18-32.
DOI: 10.1108/BFJ-02-2017-0070.

 

DOGBE, W., GIL J.M., 2018.
Food Policy. 79 – C, 235-246.
DOI: 10.1016/j.foodpol.2018.08.003.

 

Chema (José M.) Gil Roig

Director

futur.upc.edu/JoseMariaGilRoig

José M. Gil és director del CREDA i Professor d’Economia Agrícola a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). És també responsable de l’equip d’anàlisi de cadena alimentària i comportament del consumidor. La seva investigació es centra en els aspectes econòmics relacionats amb la seguretat alimentària i polítiques relacionades amb el consumidor, la indústria agroalimentària i el comerç internacional. L’anàlisi de la competitivitat de la cadena de valor alimentària és el segon tema d’investigació més rellevant. També té una àmplia experiència en econometria i mètodes estadístics per analitzar cadenes de valor i el comportament de compra de les llars.

Està implicat en els següents projectes
23 Setembre, 2016

TREASURE

23 Abril, 2019

REFRESH

23 Abril, 2019

VINOVERT

Leave a Reply