Benvinguts i benvingudes al CREDA

el Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari


El CREDA és una fundació privada de recerca que neix de la necessitat de formalitzar un organisme públic català de recerca i desenvolupament en el sector agroalimentari, unificant i potenciant les capacitats de R&D, posant-les a disposició dels governs i del sector públic i privat.

Saber-ne més…

Competitivitat del Sector Agroalimentari

S’analitza la competitivitat de les cadenes agroalimentàries centrant-se en aspectes de sostenibilitat, ètica i salut dels sistemes agroalimentaris. Aquesta àrea s’enfoca en temàtiques relacionades amb el comportament del consumidor, la disposició a pagar i l’acceptació de productes agroalimentaris innovadors i tradicionals. També s’inclouen les preferències dels agents econòmics vers les noves polítiques alimentàries i les condicions de mercat. Les qüestions relacionades amb la producció agroalimentària també formen part d’aquest anàlisi, en particular, la transmissió de preus dels aliments, l’eficiència tècnica i les actituds vers el risc.

Estudis i sistemes d’informació

Aquesta àrea elabora estudis per donar resposta a un ampli ventall de qüestiones plantejades des de l’Administració Pública, el sector privat o altres entitats sense ànim de lucre. Les temàtiques inclouen des del disseny d’assegurances agràries, l’avaluació de polítiques públiques, passant per l’anàlisi de cadenes de valor o l’elaboració d’informes sectorials.

Recursos Naturals i Sostenilibitat

Aquesta àrea de recerca es centra en l’anàlisi socioeconòmic dels sistemes agraris (agrícola i forestal) des d’una perspectiva sistèmica. El temes que s’inclouen són: la sostenibilitat d’aquests sistemes; la valoració econòmica de serveis ecosistèmics; la percepció i el comportament dels agents implicats en la cadena de valor; la valoració dels mecanismes i de les polítiques que donen suport a aquests sistemes i, la determinació de les estratègies de mitjans de vida adoptades pels petits productors davant del canvi global.

Projectes Competitius

El CREDA exerceix un rol principal en nombrosos projectes de recerca altament competitius, finançats tant a nivell europeu com nacional. Els detalls de les nostres contribucions a aquests projectes innovadors es troben en els enllaços següents.

H2020

1 octubre, 2020

Novaterra

1 octubre, 2020

CO-FRESH

 

PRIMA

13 febrer, 2022

LAB4SUPPLY

 

ERANETMED

23 abril, 2019

PACTORES

 

Interreg

1 setembre, 2020

BLUE BIO MED

1 juliol, 2016

VINOVERT

 

Convocatòries Nacionals

Estadístiques

El CREDA, actualment, treballa en…

Contribucions del CREDA en els darrers 10 anys:

0
projectes europeus finançats per l’Horitzó 2020
0
projectes competitius a nivell europeu
0
projectes competitius a nivell nacional
0
publicacions en articles científics
0
contribucions en capítols de llibre
0
projectes competitius finançats a nivell nacional i europeu
0
pesentacions en congressos nacionals i internacionals
0
treballs de col·laboracions internacionals
0
tesis doctorals
0
seminaris organitzats