Notícies

PACTORES 3a assemblea general celebrada a Medenine, Tunísia

25 de febrer de 2020
Els membres de l’equip CREDA involucrats en el projecte PACTORES van embarcar en un viatge molt interessant per conèixer els àrees d’activitat pastoral a la regió semiàrida de Tunísia a prop de la frontera amb Algèria. La 3a assemblea va ser organitzat per l’IRA (Arid Regions Institute).

Read More

Quin observatori agroalimentari de preus vol tenir Catalunya?

19 de setembre de 2019
Recentment, el Parlament de Catalunya va aprovar una moció en la qual insta al Govern a ampliar, al més aviat possible, l’àmbit d’actuació de l’Observatori Agroalimentari de Preus, començant pels sectors més sensibles i amb comportament de la cadena més desequilibrat i amb l’objectiu d’incorporar progressivament la resta de sectors.

Read More

Grups d’enfocament per al projecte PACTORES organitzats a Pallars Sobirà i Jussà: Reptes en la comercialització de la carn de producció extensiva

2 d’agost de 2019
Aquesta setmana, com a part del projecte PACTORES, hem visitat els Pallars Sobirà i Jussà per presentar resultats del projecte relacionats a la tipologia de les granges, i per parlar amb els grangers sobre el gestió extensiu i les cadenes de valor dels seus productes.

Read More

Guia per a la implantació d’un pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari a les empreses agroalimentàries

19 de juliol de 2019
La nova guia per a la implantació d’un pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari a les empreses agroalimentàries, elaborada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació en col·laboració amb el CREDA-UPC-IRTA ha estat publicat.

Read More